Семинари

Нашата програма от семинари и обучения - Наученото никога не се забравя

Знанията относно техниката за балансиране и диагностиката на съоръжения са малко разпространени. Много рядко в специализирани или висши учебни заведения присъства подобна тематика, което води до липса на солидни основи в практиката. Този пропуск може да бъде отстранен при посещение на нашата програма от семинари свързани с балансирането - от теорията на балансирането до практическото приложение в ежедневната работа, както и от универсални приложения до решаване на много специфични задачи.

От професионалисти за професионалисти - винаги добър съвет.

Ръководителите на нашите семинари и обучения на малки групи са доказали се "професионалисти в балансирането". Ние ще Ви предложим специализирано обучение, чрез богатият си опит и знания.

Програма за специалисти.

В Дармщадт се провеждат семинари и обучения свървани с всички теми и оборудване, за които можете да се запишете чрез нас или директно през Schenck GmbH. Естествено ще Ви дадем консултация за възможностите за обученията и по телефона.

Предлагаме индивидуални курсове на място във Вашето производство свързани с Вашата машина за балансиране или оборудване.