Pasio 50 sc – Уникално решение за електро двигатели и ролки

Pasio 50 SC от Schenck RoTec се доказва като балансиращо решение за ротори до 50 кг. В момента Pasio 50 SC от Schenck RoTec се утвърждава като новият показател в областта на компактните машини за хоризонтално балансиране. Системата за измерване на цилиндрични и дискови ротори с тегло на части до 50 кг е универсално универсално решение. Той се откроява поради значителната си приятелска работа с оператора и високата степен на точност на измерване. Освен това, лекотата, с която може да бъде внедрена в системите за управление на по-високо ниво, също улеснява процеса на балансиране на интелигентните фабрики.

Новата Pasio 50 SC от Schenck RoTec е компактно системно решение за високоефективно балансиране на дискови и цилиндрични ротори с индивидуални тежести до 50 кг. От пускането си на пазара само преди няколко месеца, той бързо се превърна в система за избор за много потребители в машиностроенето, електротехниката, флуидните технологии и автомобилната индустрия. Има основателни причини за това: Машината с хоризонтален дизайн покрива не само широк спектър от приложения за балансиране, но и поставя технологични стандарти в много отношения. Работата е много лесна, оборудвана е с висококачествена измервателна технология, а нейният дизайн се разглежда като новаторски по отношение на ергономията и безопасността.

Умно. Безопасно. Прецизно.

При разработването на Pasio 50 SC, Schenck RoTec следваше трите водещи принципа на интелигентни, безопасни и прецизни на всеки етап от процеса. Има три фактора, които превръщат новата машина за балансиране в "интелигентно" цялостно решение: Бързото и всъщност много просто пускане в експлоатация, ниското му изискване за пространство и възможността за интегрирането му в ИТ мрежите и производството на по-високо ниво на потребителя системи за управление Новият Pasio 50 SC е "безопасен" не само поради интелигентната си самодиагностика и защитната си качулка в съответствие с ISO 21940-23 (клас C), но и благодарение на новото, лесно за управление кръгово задвижване с плъзгащ ремък. и удобна работа с две ръце за индексиране до позицията за корекция. „Прецизният“ аспект в крайна сметка се отразява във високата точност, която може да се постигне с тази компактна, универсална балансираща машина. Може да се постигнат остатъчни дисбаланси под 0,5 gmm на равнина, в резултат на което повечето ротори вече са в толеранс след първия на практика това означава, че ефективността на много балансиращи процеси в рамките на осигуряване на качество и поддръжка може да бъде значително подобрена с Pasio 50 SC от Schenck RoTec. В зависимост от изискванията за измерване, потребителят може да избира между две опции за измерване. RoTec снабдява новата машина както с основния измервателен блок CAB 820, така и с иновативния измервателен уред CAB 920 SmartTouch.

 

Идеално решение за производства и поддръжка

От настройка на ротора до коригиране на дисбаланса, потребителят може да бъде направляван безопасно и безотказно чрез процеса на балансиране от софтуерния интерфейс на измервателната единица. В допълнение, дизайнът на Pasio 50 SC от Schenck RoTec е постоянно оптимизиран въз основа на ергономични критерии, което означава, че всички работни зони са лесно достъпни и всички важни движения на ръцете могат да се извършват бързо. И в случай, че нещо не върви по план, бързата помощ е гарантирана. Както е при всички балансиращи машини Schenck RoTec, Pasio 50 SC е интегриран в цялостната система за обслужване и поддръжка, която компанията използва, за да осигури високата наличност на своите системи.

Независимо дали в производството, осигуряването на качество или в поддръжката - Pasio 50 SC може да балансира ротори с диаметър до 600 мм. Типичните образци за изпитване включват колянови валове, електродвигатели, ролки, вентилатори и шлифовъчни колела. С опционалното амагнитно оборудване машината може да бъде конфигурирана и за обработка на магнитни ротори.

прочети повече

Go back